Despre noi

„Leaderă și feminină” este un proiect de instruire – educație, dacă vreți – pentru femeile care vor să învețe și să transpună în practică cele învățate.  Prin evenimente, seminare și workshop-uri, vom oferi tuturor posibilitatea să acumuleze  cunoștințe noi în diverse domenii: profesionale, personale, sociale și financiare.

De ce „Leaderă și feminină”?

Pentru că suntem femei și ne place să conducem 🙂

Pentru că purtăm rochii și nu uităm să ne rujăm 🙂

Pentru că, în comparație cu bărbații, reușim și acolo, și dincolo, și… peste tot 🙂

Pentru că vrem întotdeauna să facem totul perfect 🙂

Pentru că, neapărat, pe masa de lucru avem o poză a familiei și o floare în ghiveci 🙂

Pentru că semnăm contracte și luăm hotărâri importante 🙂

Pentru că negociem și de fiecare dată ajungem la rezultatul așteptat 🙂

Pentru că facem și creștem copii frumoși și deștepți 🙂

Pentru că putem fi și lidere, și feminine 🙂

Misiune

„Leaderă și feminină” organizează sesiuni de instruire pentru femei de către femei. Dacă, însă, apar solicitări, oferim și bărbaților posibilitatea de a-și împărtăși din propria experiență de viață, business și implicare socială.

În cadrul proiectului, speaker poate fi o femeie de afaceri, care ține un curs de instruire în business; un psiholog, care ne dezvăluie secrete din domeniu; o actriță, de la care aflăm rețeta succesului; o vedetă din media – speaker-ul este cel de la care învățăm, pentru ca apoi să implementăm.

Noutatea proiectul este faptul că în calitate de speakeri vom avea și invitați din România.

Prin programele sale, „Leaderă și feminină” susține  implicarea femeilor în afaceri, promovează educația femeilor și încurajează femeile să creadă în propriile forțe.

Implicare și desfășurare

În cadrul proiectului pot participa femei care țin să acumuleze noi cunoștințe. Participarea se face în baza unui chestionar și a unei scrisori de motivare, transmise pe email-ul oficial al proiectului. Lista persoanelor selectate va fi afișată pe site-ul oficial al proiectului. Taxa de participare oscilează  în funcție de durata evenimentului și de alte detalii ce țin de organizare.

Training-urile vor avea loc lunar, în primul weekend al fiecărei luni. O sesiune poate avea de la un speaker până la trei (sesiunea durează cinci ore, într-o zi de sâmbătă sau duminică).

Numărul maxim de participante ar fi de 70 persoane. Femeile din mediul rural nu achită taxa de participare, la fel și bloggerii oficiali acceptați de către organizatori.

Învățăm și implementăm cu „Leaderă și feminină”!!!

 

Lasă un comentariu